Oppen fotografi

Studioåpning

Publisert 27. mars 2015
Nå har endelig Oppen Fotografi fått seg et fysisk, kreativt hjem! Etter en periode med grubling, avgjørelser, og deretter intensiv oppussing står studioet klart med åpne armer på Kulturhagen i Asker. Det er litt av en gjeng her fra før av, kunstnere av alle slag, musikere, en smykkedesigner, ulike typer terapeuter; litt av hvert for kropp og sinn! 21. mars (som forøvrig var vårjevndøgn, da natt og dag er like lange) var det duket for offisiell åpning av fotostudioet. Kulturhagens arrangementskafé huset mesteparten av den tilhørende utstillingen, men også trappeoppgangen til studio, og studioet i seg selv, fikk bilder på veggene. Her er noen bilder fra utstillingen hvor jeg håper noe av sjarmen til dette gamle, flotte bygget er blitt med! Bildene henger en god stund til, antagelig frem til midten av mai, så det er bare å komme innom for å se (Besøkstider hvor jeg er i studio finner du nederst på hovedsiden!) Tusen takk til alle 50 pluss minus som kom på åpningen, det var virkelig flott!