Oppen fotografi

Akt

Akt brukes som fellesbetegnelse for kunstneriske bilder av mennesker uten klær.

Nakenheten gir ofte en tidløs følelse, eller understreker det intime. Jeg har lenge vært fascinert av aktfotografering, både av enkeltpersoner og av par.

Litt om aktfotograferingen:
Før fotograferingen kan det avtales et møte for en uforpliktende prat først, enten samme dag som avtalt fotografering, eller i legre tid på forhånd. Resultatet blir som oftest best når vi kjenner litt til hverandre, og da får du/dere også mulighet til å komme med ønsker. Jeg jobber ikke med assistent, så det er bare meg du/dere har å forholde seg til under fotograferingen.

Jeg har tatt mye bilder av kjærstepar og enkeltpersoner, både påkledd og avkledd, så settingen er meg naturlig og avslappet. For de fleste er aktfotografi en helt ny setting og en ganske utfordrende, ny opplevelse. Jeg er her for å gjøre deg/dere komfortable, komme med forslag til poseringer, finne gode lyssettinger og rett og slett skape bildene du/dere ønsker.

En fotografering tar som oftest ca to timer eller litt lenger, det er litt personavhenging, men jeg anbefaler alltid å sette av godt med tid for å slippe og stresse.
Ved kjøp av bilder har du fulle rettigheter til bildene i evig tid. I henhold til pesonvernloven vil ingen bilder bli vist uten ditt skriftlige samtykke.